چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ – Wednesday 18 December 2024

ساعت: ۱۰:۴۹

همزمان با هفته”پژوهش و فن آوری” رقم خورد:

استفاده از ترکیب خوراک جدید در تولید محصول روغن پایه صادراتی

به گزارش “راهبرد انرژی”، “شرکت نفت سپاهان”، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت نفت و روانکارها، با هدف پاسخ گویی به نیازهای متنوع و متغیرمشتریان، با وجود تغییرات در کیفیت و میزان انواع خوراک دریافتی همواره در تلاش بوده تا با بهره‌گیری از دانش و تخصص نیروی انسانی و تمرکز بر کیفیت و سازگاری محیط زیستی، محصولات مناسب را تولید و برای صنایع مختلف به بازار روانه نماید.دیدگاه «شرکت نفت سپاهان» همیشه بهبود مستمر و رسیدن به دستاوردهای کیفی، مالی و … با اعمال تغییراتی از نوع فنی و حتی الامکان بدون هزینه یا کم هزینه می باشد.با توجه به افزایش قیمت انواع خوراک دریافتی «شرکت نفت سپاهان» در ماه های اخیر و با هدف جلوگیری از افزایش قیمت تمام شده محصولات تولیدی، استفاده از ترکیب جدید خوراک بررسی و در قالب تست عملیاتی در دستور کار قرار گرفت که نتایج مثبت ذیل حاصل گردید:
– کاهش قیمت تمام شده خوراک و بالطبع محصولات تولیدی
– افزایش راندمان واحد های عملیاتی
– بهبود کیفیت محصولات روغن پایه و واکس
– افزایش سودهی شرکت
نتیجه گیری:
از آنجایی که حفظ جایگاه رقابتی پالایشگاه نفت سپاهان در بین رقبا و بازارهای صادراتی بسیار حائز اهمیت می باشد و نظر به اینکه قیمت خوراک در ماه های گذشته افزایش قابل توجهی داشته، راهکار اتخاذ شده در
راستای جلوگیری از افزایش بهای تمام شده محصولات و ممانعت از کاهش سوددهی «شرکت نفت سپاهان» می باشد. لازم به ذکر است تغییر ذکر شده در بیشتر از ۷۵ درصد تولیدات روغن پایه نفت سپاهان عملیاتی خواهد شد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل شرکت نفت سپاهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی