یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ – Sunday 19 January 2025

ساعت: ۰۶:۰۹

پایان فعالیت نیروگاههای هسته‌ای آلمان

دوران انرژی هسته‌ای در آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپا را دارد پس از 60 سال به پایان رسید

به گزارش “راهبرد انرژی“،دوران انرژی هسته‌ای در آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپا را دارد پس از 60 سال به پایان رسید.

بر اساس اجرای قانون پایان تولید انرژی اتمی در جمهوری فدرال آلمان، از روز شنبه ۱۵ آوریل (۲۶ فروردین) فعالیت آخرین نیروگاه‌‌‌های اتمی در این کشور به پایان رسید.

این نیروگاه‌های اتمی، سه نیروگاه‌ “ایزار ۲” در ایالت بایرن، “نکاروست هایم ۲” در ایالت بادن-وورتمبرگ و “امسلند” در ایالت نیدرزاکسن هستند. به این ترتیب، این سه نیروگاه هسته‌ای از این پس به طور کامل از از شبکه تولید انرژی در آلمان خارج می‌شوند.

بر اساس بیانیه اپراتورهای ایزار 2 در بایرن، نکاروستهایم 2 در بادن-وورتمبرگ و امسلند در شمال غرب کشور، تمامی راکتورهای این سه نیروگاه اتمی قبل از ساعت 12:00 شنبه شب تعطیل شدند. بدین ترتیب فرآیند خلع سلاح اتمی در تولید برق در آلمان تکمیل شد.

در حالی که نیروگاه‌های هسته‌ای مورد بحث دیگر به شبکه برق متصل نیستند، سال گذشته حدود 6 درصد از انرژی مورد نیاز کشور را تامین کردند.

اولاف شولز، پس از آن که عمر نیروگاه‌های هسته‌ای جنجال را در میان شرکای ائتلاف برانگیخت، صدراعظم آلمان، در 17 اکتبر 2022 به وزرا دستور داد تا سه نیروگاه هسته‌ای باقیمانده این کشور را تا اواسط آوریل فعال نگه دارند.

در حالی که قرار بود فعالیت این نیروگاه‌ها در سال گذشته به پایان برسد، ایجاد بحران انرژی ناشی از جنگ روسیه علیه اوکراین باعث تمدید مهلت زمان تولید انرژی توسط این راکتورها در آلمان شده بود.

به رغم پایان تولید انرژی هسته‌ای در آلمان، وزیر محیط زیست جمهوری فدرال آلمان، اشتفی لمکه، تاکید کرد که “آلمان منابع انرژی بسیار پایداری دارد و تولید انرژی در این کشور در طی زمستان آینده نیز تضمین شده است.”
بیشتر بخوانید: بحث و جدل در آلمان بر سر وداع قطعی با انرژی اتمی

با این حال، او ضمن اشاره به گسترش احداث ساختارهای تولید انرژی تجدیدپذیر در آلمان افزود که “نگرانی‌ها و ابهام پیرامون تامین انرژی در کشور را درک می‌کند.”

از سوی دیگر، شماری از سیاستمداران حزب‌های دموکرات مسیحی و دموکرات آزاد آلمان پایان تولید انرژی هسته‌ای در این کشور را “اشتباه” خوانده‌اند.

انتظار می‌رود شکاف هسته‌ای در کشور با انرژی‌های تجدیدپذیر پر شود.

 

منبع: www.dw.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی