دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ – Monday 25 November 2024

ساعت: ۰۴:۴۶

مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری خواستار شد:

دولت در قیمت گذاری خوراک پتروشیمی ها، انصاف به خرج بدهد+ فیلم

صانعی گفت: قیمتی که برای میعانات گازی در نظر می گیرند، خیلی منصفانه نیست و امیدواریم که دولت در سال جدید و در همین سال جاری هم که هستیم هنوز قیمت خوراک برای ماه های مختلف، اعلام نشده است بتواند یک انصاف نسبت به جاهایی که عرضه می کند به خرج بدهد و بتواند یک قیمت منصفانه که می خواهیم، ارائه بدهد.

به گزارش “راهبرد انرژی“، مهندس «تقی صانعی»، مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری در گفت و گویی در حاشیه نهمین جایزه تعالی در صنعت پتروشیمی در پاسخ به این پرسش که پتروشیمی نوری چه اقداماتی انجام داده تا توانسته تندیس بلورین جایزه صنعت پتروشیمی را دریافت کند، اظهار داشت: ما از سال های قبل مدل  EFQM را پیاده کردیم و همچنین وقتی ورژن (نسخه) جدیدش ارائه شد، اقدامات خیلی خوب و تلاش های زیادی کردیم تا این نسخه جدید را جا بیندازیم تا اطلاعات جمع آوری بشود و براساس معیارها و زیر معیارهایی که ارزیابی براساس آن صورت می گیرد، به هر حال توانستیم دیتاها و اطلاعاتی که برای معیارها لازم بود، جمع آوری و پیاده سازی کرده و بر اساس ارزیابی توانستیم به تندیس بلورین دست پیدا کنیم.
مدیرعامل پتروشیمی نوری در خصوص رفع تعهد ارزی شرکتهای پتروشیمی در بازار متشکله ارزی گفت: ما مثل همیشه که قبلا در سامانه نیما همه ارزهای مان را وارد می کردیم، الان در بازار مبادله ای که جدیدالتاسیس است، باز هم تمام ارزهای مان و تقریبا صد درصد از ارزهای حاصل از صادرات مان را وارد این سامانه می کنیم و تعهدات ارزی خودمان را تمام و کمال انجام داده ایم.
صانعی در خصوص قیمت خوراک در بودجه سال 1402 اعلام کرد: قیمت خوراک هم با گازهاست و هم با مایعات. گازها سرجای خود چون ما مایعات هستیم که معمولا براساس نشریات بین المللی قیمتگذاری می شود. در مصاحبه های قبلی هم گفتم قیمتی که برای میعانات گازی در نظر می گیرند، خیلی منصفانه نیست و امیدواریم که دولت در سال جدید و در همین سال جاری هم که هستیم هنوز  قیمت خوراک برای ماه های مختلف، اعلام نشده است بتواند یک انصاف نسبت به جاهایی که عرضه می کند به خرج بدهد و بتواند یک قیمت منصفانه که می خواهیم، ارائه بدهد.
مدیرعامل پتروشیمی نوری در مورد مصوبه کمیسیون تلفیق از بنـد “ن” تبصـره 6 لایحـه بودجه 1402، که 5 درصد عوارض صارداتی از کالاهای خام و نیمه خام صنعتی دریافت شود و به 0.5 درصد کاهش داده است، تصریح کرد: این نیم درصد هم نباید باشد ولی همین که به هرحال با تلاش انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی و جلساتی که این انجمن با نمایندگان مجلس و دولت داشت، توانستند این 5درصد را به نیم درصد کاهش بدهند، به فال نیک می گیریم. ولی واقعا نیم درصد هم نباید باشد چون برای سال های آینده براساس این نیم درصد احتمال دارد، افزایش های خیلی زیادی داشته باشیم.

منبع: نفت ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی