شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ – Saturday 18 January 2025

ساعت: ۱۲:۴۵

سود هزار میلیارد تومانی شازند با بومی سازی کاتالیست روپک

مدیرعامل پتروشیمی شازند افزود: راه‌اندازی واحد استحصال رودیوم از کاتالیست مستعمل و تولید کاتالیست روپک شرکت پتروشیمی شازند به عنوان یکی از پنج دستاورد فناورانه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی کشور انتخاب و رونمایی و مراحل راه‌اندازی استحصال رودیوم با موفقیت سپری شده است.

به گزارش “راهبرد انرژی“، مدیرعامل پتروشیمی شازند گفت: تامین و تولید تامین کاتالیست‌های خاص در کشور بومی‌سازی شده و با رونمایی از کاتالیست با ارزش روپک سالانه هزار میلیارد تومان به سود شرکت افزوده خواهد شد.
دکتر علیرضا خلیلی در آیین رونمایی از کاتالیستهای بومی شده در محل شرکت ملی پتروشیمی گفت:  متخصصان و پژوهشگران تلاشگر شرکت پتروشیمی شازند با خودباوری، عزمی راسخ و روحیه جهادی و با تکیه بر دانش فنی بومی، با همکاری شرکت پژوهش و فناوری (پویش) موفق به احداث و راه اندازی واحد استحصال رودیوم از کاتالیست مستعمل و تولید کاتالیست روپک مورد نیاز در واحد دو اتیل هگزانول در مجتمع عظیم پتروشیمی شازند شدند.
وی افزود: راه‌اندازی واحد استحصال رودیوم از کاتالیست مستعمل و تولید کاتالیست روپک شرکت پتروشیمی شازند به عنوان یکی از پنج دستاورد فناورانه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی کشور انتخاب و رونمایی  و مراحل راه‌اندازی استحصال رودیوم با موفقیت سپری شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند تصریح کرد: در این مدت میزان یک و نیم کیلوگرم کاتالیست جدید تولید و پس از گذراندن مراحل تست آزمایشگاهی، این کاتالیست مهم و استراتژیک در ناحیه صنعتی پتروشیمی شازند مورد استفاده قرار می‌گیرد، ساخت این کاتالیست ارزشمند یک هزار میلیارد تومان ارزش افزوده برای این واحد به همراه داشته است.
خلیلی نیا با بیان اینکه اعمال تحریم‌های ظالمانه بین المللی، شرکت پتروشیمی شازند را در تامین کاتالیست‌های خاص از جمله کاتالیست بسیار گران قیمت ROPAC با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرده بود، گفت: با سرمایه‌گذاری در واحد پژوهش و فناوری (R&D) موضوع فرآیند بومی‌سازی و تولید این نوع از کاتالیست در دستور کار قرار گرفت و در نهایت به دست دانشمندان این پروژه به سرانجام رسید.
دکتر شاهمیرزایی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی ایران از مدیرعامل پتروشیمی شازند برای رونمایی و بومی سازی کاتالیست روپک تقدیر کرد.

85699855-F29D-4F0A-80C5-8C28A497DFDE

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی