به گزارش “راهبرد انرژی“، علیرضا نظری پور افزود: با توجه به اینکه در پالایشگاه شمالی ما ۲۵ متر مکعب در ساعت دور ریز آب داریم و در آینده که پروژه های پالایشگاه جنوبی احداث میشوند این میزان دور ریز به ۴۰۰ متر مکعب در روز افزایش خواهد یافت که ارسال این حجم آب به سمت پوندهای تبخیری و یا وارد نمودن آن به واحد RO بدلیل بالا بودن املاح امکانپذیر نخواهد بود .
نظری پور، اظهارداشت: با توجه به مسائلی که با آن درگیر هستیم به مدت تقریبا یکسال با مشاوره وبررسی طرح های شرکت های آبی جلسات متعدد برگزار و نهایتا پروژه بازیابی آب ها در۳ مرحله در دستور کار قرار گرفت . خوشبختانه با اجرای این طرح ها در پالایشگاه اصفهان دور ریز آب ها به صفر میرسید ، این طرح ها به پالایشگاه کمک می کند صرفه جویی آب و بحث های زیست محیطی و کاهش دپوی آب در پوند ها که باعث تجمع لجن میشد و مشکلات زیست محیطی را به وجود می آرود را شاهد نباشیم .
مدیر پروژه شرکت پالایش نفت اصفهان ، درباره مراحل اجرای این طرح گفت: در سال ۱۴۰۱ طرح HERO عملیاتی شد و پیمانکار برنده در این طرح با مبلغ ۷٫۹۰۹٫۵۶۵ ارزی و مبلغ ۵۴۸٫۵۱۹٫۶۹۱٫۶۴۰ ریال در مدت زمان ۲۴ ماه کار خود را شروع کرد که کل پیشرفت پروژه تا کنون ۸۰ درصد بوده است .
وی گفت: با توجه به اینکه بیشترین تجهیزات پروژه خارجی می باشد پیمانکار با اخذ مبلغ پیش پرداخت در حال حاضر ۸۰ درصد کالاها راوارد سایت نموده و ۲۵ درصد کالاهای باقیمانده در گمرگ می باشد و در حال ترخیص می باشد.
نظری پور اظهارداشت: در پروژه HERO در بخش مهندسی ۹۰ درصد در بخش تأمین کالا ۸۷ درصد و در بخش اجرا ۵۷ درصد پیشرفت داشته ایم، به طور کلی ۲۰ درصد از کل این پروژه باقیمانده و منتظر مابقی تجهیزات هستیم .
مدیر پروژه شرکت پالایش نفت اصفهان افزود:در پالایشگاه شمالی با اجرای طرح های HERO– CCRO– ZLD که اینها همه با هم مرتبط می باشند صرفه جویی قابل تآملی در مصرف آب پالایشگاه در برخواهد شد .