به گزارش “راهبرد انرژی“، این نشست با هدف بهبود فرآیندهای تغذیهای در پالایشگاه، به بررسی مسائل مرتبط با رعایت استانداردهای بهداشتی، تنوع غذایی و نگهداری مواد پرداخت. همچنین، موضوعات مهمی همچون نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران، بهروزرسانی تجهیزات آشپزخانه و اهمیت آموزشهای دورهای برای کارکنان مطرح شد.
مدیران شرکت بر ضرورت ارتقای کیفیت تغذیه کارکنان و تأثیر آن بر سلامت محیط کار تأکید کردند و بر نظارتهای مستمر، بهویژه از طریق بازدیدهای میدانی، تأکید نمودند.