دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ – Monday 05 May 2025

ساعت: ۰۳:۲۴

جلسه بررسی کیفیت غذا و تجهیزات آشپزخانه شرکت پالایش هویزه خلیج‌فارس برگزار شد

در جلسه‌ای که صبح امروز با حضور اعضاء کمیته تغذیه شرکت پالایش گاز هویزه خلیج‌فارس برگزار شد، کیفیت غذا، استانداردهای آشپزخانه و تجهیزات پخت‌وپز مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش “راهبرد انرژی“، این نشست با هدف بهبود فرآیندهای تغذیه‌ای در پالایشگاه، به بررسی مسائل مرتبط با رعایت استانداردهای بهداشتی، تنوع غذایی و نگهداری مواد پرداخت. همچنین، موضوعات مهمی همچون نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران، به‌روزرسانی تجهیزات آشپزخانه و اهمیت آموزش‌های دوره‌ای برای کارکنان مطرح شد.

مدیران شرکت بر ضرورت ارتقای کیفیت تغذیه کارکنان و تأثیر آن بر سلامت محیط کار تأکید کردند و بر نظارت‌های مستمر، به‌ویژه از طریق بازدیدهای میدانی، تأکید نمودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی