به گزارش “راهبرد انرژی“، مسئول هادیان سیاسی سپاه حضرت صاحبالزمان (عج)استان اصفهان در مراسم گرامیداشت دهه بصیرت و پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی که در پالایشگاه اصفهان با حضور کلیه پرسنل این شرکت برگزار شد گفت: شهید سلیمانی یکی از اسطورههای ملی است که با وجود شهادت در دی ماه سال ۹۸ به دست تروریستهای ارتش آمریکا به شهادت رسید اما نام و خاطره این شهید گرانقدر همچنان در اذهان زنده است.
سرهنگ مرید سرلک، پاسدار و هادی سیاسی با تشریح ابعاد سیاسی و اجتماعی شخصیت شهید سلیمانی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم شخصیت شهید سلیمانی را بررسی کنیم، میبینیم که روحیات او تنها در نظامیگری نمونه بوده؛ بلکه در سیاست و جامعه هم سرآمد بود گفت: خون شهید سلیمانی تأثیرات زیادی در سطح داخلی، منطقهای و بینالمللی داشت، با شهادت سردار دلها مکتب شهید سلیمانی منسجمتر و مصممتر شد.
وی تصریح کرد: دشمن پذیرفته است که با وجود طراحان بزرگ، هر چه بر ضد ایران توطئه کرده است با شکست مواجه شده و این امر به دلیل وجود رهبری عالی و با بصیرت در کشور ایران است.
سرهنگ سرلک ادامه داد: با شهادت حاج قاسم سلیمانی نه تنها خللی در جریان مقاومت ایجاد نشد بلکه میتوان گفت این مکتب و این جریان، بارورتر، منسجمتر و مصممتر شد و به طور خاص این شهادت، عامل وحدت ایران و عراق شد.
وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی حاج قاسم، شناخت عمیق او از مکتب امام خمینی (ره) و ایمان و اعتقاد راسخ به مسیر امام و رهبری بود گفت: حاج قاسم تجسم عملی راهبردها و سیاستهای رهبر عزیز انقلاب و مجری سیاستها و اهداف ایشان در جهان اسلام بود.
مسئول هادیان سیاسی سپاه حضرت صاحبالزمان (عج)استان اصفهان ، با بیان اینکه شهید والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک فرمانده تمام عیار برای سپاه اسلام و یک متفکر سیاسی و نظامی بود، ادامه داد: حاج قاسم بینش عمیقی در شناخت دشمن و استراتژی منطقهای و جهانی داشت؛ شناخت عمیق حاج قاسم از توانمندیها و ظرفیتهای عظیم جبهه مقاومت و مرعوب نشدن در مقابل ابزار نظامی و ماشین جنگی دشمن بود که باعث میشد، حاج قاسم عملیاتهای بزرگی علیه دشمن صهیونیستی و عوامل آمریکایی در منطقه طراحی و اجرا نماید.
وی به این مسئله اشاره داشت:همه میدانند که حاج قاسم شخصیت تأثیرگذاری در کل منطقه و بر کل منطقه بود و دشمن تصور میکرد با ترور او میتواند از این همه تأثیرگذاری جلوگیری کند، در حالی که حاج قاسم، تربیت یافته انقلاب اسلامی و تربیت یافته مکتب امام خمینی (ره) است این مکتب اصیل، مکتب عدالتخواهی و زیر بار زور نرفتن و زیر بار ظلم و ستم نرفتن و مکتب حقگرایی و مکتب ضدیت با استکبار است. این مکتب، امروز در سراسر جهان پیروان فراوان و بیشماری دارد.
*اولویت شهید سلیمانی مقاومت و جهاد برای تحقق اهداف امت اسلامی بود
در ادامه این مراسم نیز حجت الاسلام و المسلمین سید محمد باقر حسینی اراکی از اساتید حوزه و دانشگاه دلیل محبوبیت شهید سلیمانی را ایمان و عمل صالح عنوان کرد و افزود:به حق شهید سلیمانی آئینه تمام نمای حکمت ۲۸۹ نهج البلاغه است.
وی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی شخصیتی بود که خود را برای دنیای اسلام خرج کرد اظهارداشت:ولایتمداری و در مقابل ظلم ایستادن از ویژگی های بارزسردار سلیمانی بود.
حجت الاسلام اراکی تصریح کرد:حاج قاسم انسان مؤمن، مجاهد مخلص و صادق در برابر خداوند متعال بود او دارای اخلاص در حمایت از آرمان فلسطین و دفاع از ملت مظلوم فلسطین و مقابله با اشغالگری و صهیونیزم بود و اولویت ایشان مقاومت و جهاد برای تحقق اهداف امت اسلامی بود.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه خون شهید سلیمانی تأثیرات زیادی در سه سطح داخلی، منطقهای و بینالمللی داشت، توضیح داد: تأثیر آن در داخل ایران این بود شهید سلیمانی را به مردم شناساند و مردم را با هر فکر، ایده، مرام و مسلک، هر گرایش سیاسی و اعتقادی متأثر کرد؛ برخی اصلاً داخل ایران نبودند با نظام سیاسی همراه نبودند ولی به عنوان افرادی میهنپرست و وطندوست و ملیگرا از این مسأله متأثر شدند و همه حول محور ایشان جمع شدند و حاج قاسم محور وحدت شد.
در ادامه نیز بیانیه پیام تبریک نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق امام و امت توسط فرماندهی پایگاه بسیج شهید مصطفی خمینی (ره) قرائت شد. در بخشی از این بیانیه آمده است …
در شرایطی که دشمنان با تمام قوا در تلاش بودند تا با ایجاد تفرقه و ناامیدی، به اهداف شوم خود دست یابند، ملت ایران با بصیرت و اتحاد خود، نقشههای آنان را نقش بر آب کرد. این روز، یادآور این حقیقت است که وحدت و همبستگی، کلید پیروزی در برابر هرگونه تهدید و چالشی است.
ما به عنوان یک ملت، باید همواره به یاد داشته باشیم که بصیرت و آگاهی، از مهمترین ابزارهای ما در مسیر تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی است. در این راستا، باید به ترویج فرهنگ بصیرت و آگاهی در جامعه بپردازیم و نسلهای آینده را با ارزشهای اسلامی و انقلابی آشنا کنیم.