چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ – Wednesday 15 January 2025

ساعت: ۰۴:۰۱

مدیرعامل شرکت حفاری شمال خبر داد:

افزایش ظرفیت تولید نفت با دکلهای حفاری شمال

عبدی اعلام کرد: پروژه مارون و گلخاری بیش از ۲۵ هزار بشکه در روز به تولید نفت اضافه خواهد کرد که هم اکنون بخشی از این میزان افزایش تولید محقق شده و در حال حفاری جهت افزایش تولید هستیم.

به گزارش “راهبرد انرژی“،روح الله عبدی، مدیرعامل شرکت حفاری شمال  در غرفه این شرکت در پانزدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات نفت خوزستان در خصوص پروژه های در دست اجرایی شرکت متبوع خود اظهار داشت: یکی از مهمترین پروژه هایی که در بخش دریا در حال اجرا داریم، پروه Infill پارس جنوبی با استفاده از دکل حفاری دریایی سحر1 است. در مناطق نفت خیز جنوب و استان خوزستان در حال حاضر 4 پروژه داریم که 2 پروژه در قالب طرحهای 28 مخزن مارون 1 و 4 و پروژه میدان نفتی گلخاری و پروژه حفاری 8 حلقه چاه در میادین اروندان شامل دارخوین و آزادگان است. همچنین در یک پروژه اجاره دکل که با اداره کل حفاری مناطق نفت خیز جنوب مشغول کار هستیم. در حال حاضر تعداد دکلهای حفاری شمال که در پروژه های استان خوزستان مشغول هستند حدود 6 دستگاه است و به زودی با طرحهای توسعه ای که شرکت حفاری شمال دارد به بیش از 10 دستگاه افزایش پیدا می کند.
عبدی در خصوص اینکه اجرای پروژه های حفاری توسط شرکت حفاری شمال چه میزان تولید نفت کشور را افزایش می دهد، اعلام کرد: پروژه مارون و گلخاری بیش از 25 هزار بشکه در روز به تولید نفت اضافه خواهد کرد که هم اکنون بخشی از این میزان افزایش تولید محقق شده و در حال حفاری جهت افزایش تولید هستیم. در پروژه اروندان به ازای حفر هر حلقه چاه حدود 5 هزار بشکه نفت در روز به تولید شرکت نفت و گاز اروندان اضافه خواهد شد که هم اکنون با یک دکل در آنجا مشغول فعالیت هستیم.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال در مورد تاثیر اجرای پروژه های حفاری در دست اجرا بر افزایش سود و پرتفوی شرکت تصریح کرد: سود شرکت حفاری شمال، مرکب است و حسابداری و حسابرسی بورسی داریم و هرسه ماه یک بار تمام هزینه و درآمد مان شناسایی شده و به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه می شود. قطعا تنوع و توسعه سبد پروژه های در دست اجرای شرکت به سودآوری ما کمک می کند.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال در مورد استفاده از تجهیزات ساخت داخل و دانش بنیان در تعمیر و ساخت دکل های حفاری عنوان کرد: تا جایی که امکان داشته باشد و نیاز به تکنولوژی خیلی پیشرفته الکترونیک مثل زیمنس نباشد ما سعی می کنیم نیازمندیهای مان را که در داخل کشور موجود است، از داخل تهیه کنیم و یا با درخواست از سازندگان به یک طراحی مهندسی می رسیم و نهایتا قطعاتی را که لازم داریم، تولید می کنیم. لذا واقعا صنایع تولید داخل خوزستان به شدت قوی و با دانش است که در جلوگیری از خروج ارز از کشور بسیار به ما کمک کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی