به گزارش “راهبرد انرژی“، در این نشست که جمعی از مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم حضور داشتند، دو طرف راه های توسعه همکاری و هم افزایی بیشتر برای کمک به توسعه صنعت پتروشیمی را بررسی کردند.
حسن عباس زاده به ظرفیت های بالقوه بزرگی که در شبکه بانکی به ویژه بانک تجارت به عنوان یکی از قدیمی ترین بانک های عامل در مسیر توسعه صنعت پتروشیمی وجود دارد، اشاره کرد و خواستار بالفعل شدن این ظرفیت های همکاری شد.
مشایخی، مدیر مالی شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم ضمن تشکر از همکاری و همراهی بانک تجارت در تامین مالی طرح اسلام آباد غرب خواستار همکاری مشترک فنی و پژهشی بین دوطرف در تولید گزارش های تحلیلی مالی در سطح کلان صنعت پتروشیمی شد.
هادی اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت در این نشست با اشاره به برنامه کلان بانک مرکزی در تقسیم بانک های کشور به دو گروه تجاری و توسعه ای گفت تا پایان سال رویدکرد کلی بانک تجارت مشخص می شود.
وی صنعت پتروشیمی در ایران را یک صنعت پیشران اقتصادی دانست که با حرکت آن اقتصاد کشور حرکت می کند.
اخلاقی با اشاره به تجربیات سالهای پس از خصوصی سازی گفت : به نظر می رسد لازم است برای رفع موانع پیش روی صنعت ، شرکت ملی صنایع پتروشیمی مانند گذشته راهبری و بسترسازی بخش بالادستی صنعت پتروشیمی را پررنگ تر از گذشته انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه اکنون 20 رصد عملیات بانکی بین المللی توسط بانک تجارت انجام می شود گفت: پیشنهاد می شود بانک های مرتبط با صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در نمایشگاه های نفت و ایران پلاست حضور موثرتری داشته باشند و با حضور در ورکشاپ ها و نشست های تخصصی حاشیه نمایشگاه زمینه همکاریو تعامل بیشتر بین صنعت و نظام بانکی را فراهم آورند.
اخلاقی بر اهمیت اولویت بندی تخصیص منابع برای جلوگیری از توقف فعالیت ها و ناتمام ماندن پروژه ها تاکید کرد و گفت: در حال حاضر با شرکت های کاملا خصوصی مشکلی نداریم و بیشتر موانع همکاری با شرکت هایی است که اصطلاحا خصولتی نامیده می شوند.
در پایان این نشست مقرر شد با برگزاری جلسات تخصصی و کارشناسی بین دو مجموعه و سپس جلسات مدیریتی زمینه تحقق موارد مطرح شده فراهم شود.