به گزارش “راهبرد انرژی“، در این اجلاس که با حضور شرکت های تابعه گروه و سایر شرکت های پتروشیمی کشور برگزار شد، آخرین دستاوردهای شرکتهای تابعه در زمینه جاری سازی دستورالعمل استقرار سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی با هدف هم افزایی و اشتراک بهترین دستاوردهای هر شرکت در زمینه کسب حداکثر ارزش از دارایی های فیزیکی سازمان ها ارائه و به بحث گذاشته شد.
در این دوره از اجلاس شرکتهای صنایع پتروشیمی، به ابتکار پتروشیمی نوری علاوه بر مدیران، سرپرستان و کارشناسان ادارات دارایی های فیزیکی و نگهداری و تعمیرات شرکت های تابعه، مدیران تعالی و نمایندگان برخی از سازمان های مشارکت کننده در ادوار مختلف جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با هدف ایجاد وحدت رویه در تحلیل اکوسیستم سازمان ها و تدوین نقشه تعالی غنی در این اجلاس حضور داشتند.
همچنین در نمایشگاه جانبی این اجلاس شرکت های توانمند دانشبنیان و فنآور به ارائه توانمندی های خود در زمینه طراحی، بومی سازی و ساخت قطعات، تجهیزات و کاتالیست های مورد استفاده در صنعت پتروشیمی با تکیه بر اقدامات انجام شده پرداختند.
دکتر سجاد کشاورزیان سرپرست ساخت داخل و فناوریهای نوین پتروشیمی نوری در مورد ارائه خود در اجلاس مدیریت دارایی فیزیکی تصریح کرد: تحول دیجیتال یعنی استفاده از فناوریهای تحول آفرین مانند هوش مصنوعی و بلاکچین که بتوان داده های بسیار زیادی را در مجتمع به درستی جمع آوری کنیم و داده های مشکل دار را کنار بگذاریم و اصطلاحا داده های خود را تمیز کنیم و بعد از این فرآیند، بتوانیم تحلیل داده ارائه نماییم تا در کاهش هزینه تعمیر و نگهداری به ما کمک کرده و عمر تجهیزات را افزایش داده،عملکرد سازمان را بهبود بخشیده و در هزینه انرژی صرفه جویی کنیم و عملا پیش بینی انجام دهیم که در آینده و در چه زمانی باید تعمیرات را انجام دهیم. اگر تعمیرات پیش بینی نشده داشته باشیم هزینه 1.8 برابر شده و در صورت Failure هزینه 3 برابری تحمیل می کند. لذا مهم است که از این داد ها استفاده درست و تحلیل انجام بشود تا یک سازمان در همه جهات تولید کاهش هزینه ها و کاهش ریسک داشته باشد.