جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ – Friday 22 November 2024

ساعت: ۱۱:۳۹

مدیرعامل نفت ایرانول خواستار شد:

تقاضا از دولت جدید در حذف قیمتهای دستوری روغن موتور

اسحاقی گفت: در بحث قیمتهای دستوری هم وقتی نرخ خوراک لوبکات آزاد شده، انتظارمان اینست که قیمتهای دستوری هم یا حذف شده و یا حداقل کمرنگ بشود.

به گزارش “راهبرد انرژی“، عیسی اسحاقی، مدیرعامل شرکت نفت ایرانول  در حاشیه مجمع عمومی سال مالی 1402 شرکت در خصوص پروژه های توسعه ای ایرانول اظهار داشت: مهمترین پروژه توسعه ای، فاز 1 بهبود راندمان واحد موم گیری پالایشگاه ایرانول در تهران بود که خوشبختانه طی چهار ماه اخیر این پروژه راه اندازی شد و آماده افتتاح است و این پروژه 11 میلیون لیتر روغن پایه ما را افزایش داده و باعث می شود که کیفیت Slack Wax ایرانول بالا برود و سالانه 4 میلیون دلار سودآوری خواهد داشت. پروژه بعدی یوتیلیتی پالایشگاه ایرانول در تهران است که پیگیر آغاز عملیات اجرایی آن هستیم.
اسحاقی در خصوص تولید روغنهای موتور سازگار با صنعت خودروی هیبریدی و الکتریکی اعلام کرد: ما چند محصول جدید را رونمایی کردیم، یکی کارودیزل Karow Diesel با سطح کیفی API CK-4 بود که بالاترین سطح کیفی روغنهای دیزلی است. در کنار آن دو محصول روغن دنده و اتوماتیک ATF VIو یک روغن هم SP تولید کردیم که بالاترین سطح کیفی روغنهای بنزینی بوده و به بهره برداری رسیده و به بازار عرضه شده است.
مدیرعامل نفت ایرانول با درخواست از دولت جدید با توجه به افزایش قیمت لوبکات و افزایش نرخ ارز نیمایی، وضع عوارض صادراتی بر کالاهای خام و نیمه خام صنعتی و قیمتگذاری دستوری سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده بر روغن موتور، تصریح کرد: از دولت جدید درخواستم اینست اولا اگر سیاست های کشور توسعه صادرات است چرا زمانی برای توسعه صادرات جایزه صادراتی می دادند و عوارض صادراتی نمی گرفتند ولی الان متاسفانه این عوارض صادراتی در سال گذشته چندین برابر شده است و از دولت جدید تقاضا دارم که این موضوع را بررسی کنند و عوارض صادراتی را کاهش بدهند. در بحث قیمتهای دستوری هم وقتی نرخ خوراک لوبکات آزاد شده، انتظارمان اینست که قیمتهای دستوری هم یا حذف شده و یا حداقل کمرنگ بشود.
اسحاقی در مورد اختصاص بخشی از سهم روغن پایه ایرانول به شرکتهای بلندینگ خصوصی جهت تولید روغن موتور گفت: ما موظف هستیم که بر اساس مصوبه شورای رقابت به صورت هفتگی روغن موتور را در بورس عرضه کنیم و خود شرکتهای خصوصی می توانند از بورس گرفته و خودشان تبدیل به محصول نهایی روغن موتور کنند.
مدیرعامل ایرانول در خصوص میزان افزایش درخواستی قیمت روغن موتور در سال 1403 تاکید کرد: ما فعلا افزایش قیمتی برای روغن موتور درخواست نکرده ایم ولی پیگیر هستیم تا بتوانیم این اختلافی که بین افزایش بهای تمام شده از تیرماه 1401 تا الان وجود دارد را کم کنیم.
اسحاقی در مورد تولید روغنهای سبز و سازگار با بازاریابی سبز اعلام کرد: ما در شرکت ایرانول همچون رقبای خود در رابطه با روغن Green RQ اقداماتی انجام داده ایم که امیدواریم بتوانیم به نتیجه برسانیم.
نایب رییس شرکت نفت ایرانول در خصوص انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه صنعتی شریف و بومی سازی ادتیو گفت: ما با دانشگاه شریف یک توافقنامه ای نوشتیم تا پروژه های مشترکی تعریف نماییم و بتوانیم کیفیت محصولات ایرانول همچون روغنهای با عمر روانکاری بالا و گریسهای خاص و همچنین کیفیت محصولات تولیدی در بحثهای انرژی و صرفه جوی انرژی و بخشهای دیگر همکاری داشته باشیم.
اسحاقی در پایان در خصوص اینکه چه وعده ای برای بازگشت ایرانول به روزهای اوج می دهید، پاسخ داد: من در درجه اول خودم را مدیون لطف سهامداران عمده و جزء و کارکنان شرکت می دانم و امیدوارم که تمام هم و غم ما و برنامه ای که نوشتیم را اجرا نماییم و بتوانیم ایرانول را به جایگاه اصلی اش برگردانیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی