شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ – Saturday 18 January 2025

ساعت: ۱۵:۴۴

مجمع پتروشیمی هنگام برگزار شد

دکتر جمشیدی تصریح کرد: طبق مذاکرات صورت گرفته، راکتور اوره از طریق اسکله اختصاصی صادراتی این شرکت وارد خواهد شد و این راکتور سنتز به دلیل لایسنسی که دارد، نیاز به کاتالیست نخواهد داشت.

به گزارش “راهبرد انرژی“، مدیرعامل شرکت پتروشیمی هنگام در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت در ابتدای جلسه ضمن تشکر و قدردانی از اعضای محترم هیئت مدیره، مدیران عامل گذشته و مدیران ارشد شرکت در راستای خدمات ارزنده ای که برای این طرح به ارمغان آورده اند، گفت: واحد آمونیاک در آینده نزدیک توسط رئیس‌جمهور محترم افتتاح خواهد شد و پس از آن و به زودی شاهد تولید اوره خواهیم بود.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی هنگام روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ و با حضور اکثریت سهامداران رسمیت یافته و برگزار شد و صورت های مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ تصویب شد.
دکتر جمشیدی در این مجمع با ارائه گزارش تکمیلی در خصوص فاز یک و دو (واحد آمونیاک و اوره) شرکت افزود: اوره به دلیل مصارف کشاورزی، امنیت غذایی جهان را تامین می کند و با توجه به شرایط اسکله اختصاصی این شرکت، ما توان و آمادگی صادرات این محصول به اکثر نقاط جهان را خواهیم داشت.
وی در ادامه تصریح کرد: طبق مذاکرات صورت گرفته، راکتور اوره از طریق اسکله اختصاصی صادراتی این شرکت وارد خواهد شد و این راکتور سنتز به دلیل لایسنسی که دارد، نیاز به کاتالیست نخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی هنگام بیان کرد: طبق هماهنگی با شرکت پیمانکار و تامین نیازهای مالی، روند پروژه سرعت بیشتری خواهد گرفت و پس از بهره برداری از واحد اوره، محصول آمونیاک تولیدی هنگام، تبدیل به اوره خواهد شد.
دکتر جمشیدی با اشاره به رکورد قریب به 21 میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه افزود: علیرغم خطراتی که در مسیر راه اندازی واحد آمونیاک وجود داشت، این واحد با کمک نیروی انسانی متخصص، بدون هیچ حادثه ای به تولید رسید و با تکمیل زودهنگام اسکله توسط متخصصان و نیروهای توانمند این شرکت، تاکنون 14 کشتی صادرات داشته ایم.
وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از اعتماد و حمایت های همه جانبه دکتر علی عسکری در راستای به تولید رسیدن واحد آمونیاک، اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۳ واحد اوره شرکت پتروشیمی هنگام نیز به بهره برداری رسیده و این شرکت به طور کامل از قالب طرح خارج شده و با تولید و صادرات محصول اوره، میزان قابل توجهی ارزآوری برای کشور به ارمغان آورده و موجب درخشش و سرافرازی ایران عزیز گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Energy Strategy
اتاق خبر انرژی