به گزارش “راهبرد انرژی“، در این اجلاس که با حضور شرکت های تابعه گروه و سایر شرکت های پتروشیمی کشور برگزار شد، آخرین دستاوردهای شرکتهای تابعه در زمینه جاری سازی دستورالعمل استقرار سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی با هدف هم افزایی و اشتراک بهترین دستاوردهای هر شرکت در زمینه کسب حداکثر ارزش از دارایی های فیزیکی سازمان ها ارائه و به بحث گذاشته شد.
در این دوره از اجلاس شرکتهای صنایع پتروشیمی، به ابتکار پتروشیمی نوری علاوه بر مدیران، سرپرستان و کارشناسان ادارات دارایی های فیزیکی و نگهداری و تعمیرات شرکت های تابعه، مدیران تعالی و نمایندگان برخی از سازمان های مشارکت کننده در ادوار مختلف جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با هدف ایجاد وحدت رویه در تحلیل اکوسیستم سازمان ها و تدوین نقشه تعالی غنی در این اجلاس حضور داشتند.
همچنین در نمایشگاه جانبی این اجلاس شرکت های توانمند دانشبنیان و فنآور به ارائه توانمندی های خود در زمینه طراحی، بومی سازی و ساخت قطعات، تجهیزات و کاتالیست های مورد استفاده در صنعت پتروشیمی با تکیه بر اقدامات انجام شده پرداختند.
دکتر حمید رجایی مدیر توسعه محصول نوآوری و فناوری پتروشیمی نوری در خصوص اهمیت مدیریت دارایی فیزیکی اظهار داشت: پتروشیمی نوری همیشه به صورت ساختارمند و نظام مند مدیریت دارایی فیزیکی اش را در واحد تعمیرات و بازرسی فنی و خدمات فنی بر اساس RBI کنترل کرده و ریسک ها را بررسی می کند. در دنیا الان اتاق کنترلی هم برای پایش این RBIو پایش سیستم نظام مند وجود دارد تا بتوانیم بهره وری و ارتقای کیفیت دارایی ها را داشته باشیم و به صورت بهتر بتوانیم تعمیرات و ارزیابی بکنیم. لذا شرکتهای بزرگ دنیا تا 10 درصد توانسته اند این حفاظت دارایی فیزیکی شان را بالا برده و 8 درصد بهره وری خودشان را بر مبنای تحول دیجیتال افزایش دهند و بر مبنای داده ها و رصد کنترل آنها، اقدام به موقع و موثر و از همه مهمتر اقدام بهینه ای داشته باشند. در نتیجه در این راستا می توانیم از مدیریت دانش استفاده کنیم و یکی از نکات مهم در دارایی فیزیکی که می توانیم داشته باشیم، چگونه دانش هایی را که در این مدت در عمر پلنت وجود دارد را نگهداری کرده و از آن استفاده کنیم.